Koffie workshop en proeverij na een stadswandeling door Breda

Koffie workshop en stadswandeling in Breda

Eerst eens goed de stad Breda ontdekken met een echte Brabantse verhalenverteller en hierna als een echte barista een koffie workshop. Of andersom, wat u wilt.

U kunt er ook voor kiezen om alleen de stadswandeling of alleen de koffie workshop te gaan doen. Misschien heeft u ook wel zin in een diner naderhand. Wij kunnen het voor u verzorgen in Breda.

Storytrail - Stadswandeling met een verhalenverteller

  Een Storytrail is een stadswandeling waarbij je niet met een gids maar met een verhalenverteller op pad gaat. De verteller brengt de geschiedenis van de stad tot leven met sagen en legenden. De prachtige oude binnenstad vormt jullie decor.

  De Storytrail is leuk voor jong en oud. Zowel kinderen als volwassenen kunnen op deze bijzonder manier hun eigen stad (her)-ontdekken.

  De Storytrail wordt gehouden in diverse steden in Nederland en kan al geboekt worden vanaf 15 personen.

  Bent u met minder personen? Dan kunt u zich aansluiten bij één van de inschrijving programma's die voor losse groepen altijd op de zondag gehouden wordt.

  Prijs per persoon: €18,20
  Duur van de activiteit: 1.5 uur
  Minimaal aantal personen: 15

Koffie Workshop

  De barista maakt u op een plezierige manier wegwijs in de wereld van koffie.
  We beginnen met een stukje koffie geschiedenis, het ontstaan, de soorten, de maling & leuke koffie weetjes.
  Vervolgens de tips hoe u nu de lekkerste koffiesoorten zelf kunt maken!
  Daarna neemt u om beurten plaats achter de molen & espresso machine om de lekkerste espresso's, cappuccino's & latte macchiatto's te maken & proeven.

  Onze koffie kaart geeft u keuze uit de lekkerste en populairste koffiesoorten.

  Prijzen zijn exclusief BTW.

  Prijs per persoon: €38,60
  Duur van de activiteit: 2.5 uur
  Minimaal aantal personen: 6

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Breda. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Breda

Breda, een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Kom trendy winkelen, bewonder de prachtige monumenten en proef de Brabantse gastvrijheid bij de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen. Kom thuis in Breda!

Beleef een dagje, avondje of weekendje Breda met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Breda heeft een prima bereikbaarheid en vele kleinere steden rondom waar het goed vertoeven is, zoals Bergen op Zoom met één van de mooiste binnensteden van Nederland.

Het openbaar vervoer is erg goed en speciaal voor fietsers en wandelaars is er een klein pontje over de rivier de Mark vanaf de Haagse Beemden naar de Haven van Terheijden.