Verken de Brabantse Biesbosch op een Fluisterstille Scooter - Al vanaf 2 personen te boeken!

Dit arrangement is inclusief:

    • Huur van de Scooter 
    • Routekaart

Prijs: € 35 per scooter per dag

Handig om te weten

- Ontvangstadres: Fort Lunet te Raamsdonksveer 
- U dient een autorijbewijs of brommercertificaat te bezitten om een scooter te huren;
- 2 volwassenen op één scooter is niet aan te raden. Echter een volwassene met een kind gaat prima. Wij beschikken over kinderzitjes.
- Ter dekking van de borg wordt gevraagd om een eenmalige machtiging van € 100,00. Deze wordt ter plaatse ondertekend en na afloop van de huurperiode, mits scooter in orde, nietig verklaard;
- WA- verzekering is inclusief de prijs;
- Eigen risico per schadegeval € 175.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

Fluisterstil scooteren

Wilt u het Brabantse landschap verkennen per scooter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze scooters zijn elektrisch aangedreven zonder CO2 uitstoot. Zo kunt u fluisterstil het Brabantse land verkennen. Nationaal Park de Biesbosch en de prachtige omgeving liggen met smart op u te wachten.

Programma

U heeft de gehele dag de beschikking van de scooter, namelijk van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er kunnen maximaal 2 personen op één scooter. Mocht u een lange route willen rijden dan adviseren wij 1 persoon per scooter. U kunt de omgeving verkennen op de scooter en genieten van een drankje op een terras of u kunt het arrangement uitbreiden met bijvoorbeeld een heerlijke a la carte Pintxos lunch bij Restaurant Fort Lunet.

Routes

Drimmelse Tour
De route loopt over de dijk langs de Amer, met uitzicht over nationaal park de Biesbosch. U zal als eerst Drimmelen passeren waar een mooie jachthaven en leuke terrasjes te vinden zijn. De jachthaven is met ruim 1400 plaatsen een van de grootste jachthavens van Europa. U vindt er onder ander restaurant ’t Voske, de perfecte uitvalbasis om onder het genot van een drankje even bij te komen met prachtig uitzicht dankzij hun terras aan het water. De tour zet vervolgens koers over de dijk naar Lage Zwaluwe en daarna Hoge Zwaluwe, lekker uitwaaien. Vervolgens scootert u via Made dat omringt wordt door mooie landbouwgebieden, terug naar Geertruidenberg.

Aantal km: 45 km
Vertrekpunt: Raamsdonksveer

10.0 | 1 review

Reviews van gasten

Loek de Quant

10

Prima geregeld en vriendelijke mensen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren

Onze partner

Genieten in de Biesbosch

Wilt u Nationaal Park de Biesbosch verkennen per boot dan bent u bij deze partner aan het goede adres. Onze verhuursloepen worden elektrisch aangedreven zonder CO2 uitstoot, en zo kunt u fluisterstil de Biesbosch verkennen.

Ons bootje

Het bootje is niet alleen “groen genieten en varen”. Wij bieden nog veel meer. Naast de traditionele sloepverhuur verzorgen wij een totaalpakket van onder andere: een lekkere appelflap, een bier of wijn proeverij, picknickmand, alles is mogelijk.


Wij richten ons op gezinnen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, toeristen maar ook op bedrijven. Informeer dus gerust naar de andere groepsarrangementen!

Actief en genieten

Wij bieden diverse leuke programma's en arrangementen die uiteindelijk op uw groep worden afgestemd. Natuurlijk kunt u naast deze arrangementen uw eigen dagje weg samenstellen door te kiezen uit de verschillende mogelijkheden en zo uw eigen programma samen te stellen. 

Goed om te weten

Op onze sloepen is geen vaarbewijs nodig.
Ter dekking van de borg wordt gevraagd om een eenmalige machtiging van € 250.
Deze wordt ter plaatse ondertekend en na afloop van de huurperiode, mits boot in orde, nietig verklaard.